Зала Миньор откриване2Спортният министър Димитър Илиев преряза лентата на обновената зала в Перник.

Съоръжението е оборудвано с уредите на "Суплес", а през октомври създателят на фирмата Иван Раднев изнесе открит урок там. Именно по неговата методика ще се подготвят малчуганите на клуб "Миньор", ръководен от световния и европейски шампион Иво Ангелов.

„Борбата е спортът, който е донесъл най-много олимпийски медали на България  - заяви министърът. - Искрено вярвам, че с подкрепата на нашия световен и европейски шампион Иво Ангелов и с всички треньори от обновената зала по борба в Перник ще излязат много бъдещи шампиони“.

Залата е реновирана с целеви средства, отпуснати от Спортното министерство.

Ангелов изрази благодарност на министъра за подкрепата и му връчи екип, на който е изписано името му.

В сряда, 22 ноември, Иван Раднев ще изнесе открит урок в Бургас. Организатор на събитието е спортното училище "Юрий Гагарин", което започна кампания под мотото "Предизвикай ме!“, създанена през миналата година по случай 50-годишнината на школото. Кампанията акцентира върху „ролята на физическото възпитание за развитието на личността на ученика“.

Семинарът е от 10,30 часа в зала „Бойчо Брънзов“, ж.к. „Зорница“. Поканени са всички желаещи!

Зала Миньор откриванеЗала Миньор откриване1Зала Миньор откриване2Зала Миньор откриване3Зала Миньор откриване4Зала Миньор откриване5