Sporten Kompleks Diana

Зала "Диана"

Специализираната зала по борба “Диана”
, намираща се на ул. „Пимен Зографски” № 3 в района на спортен комплекс „Диана”, София, е  супермодерна и достойна конкуренция на най-добрите зали по света. Не случайно там се помещава и Европейският център по борба. В нея се подготвят не само националните ни отбор и чуждестранни състезатели, но и клубни тимове.

Залата е оборудвана с шест тепиха, уреди за обща физическа подготовка и игрално поле за баскетбол. Съоръжението е озвучено и разполага с интернет връзка. В комплекса има конферентна зала с огромен видеоекран.

Направена е цялостна изолация. Подменени са инсталациите, канализацията, сложена е нова дограма и обзавеждане. Всички сервизни помещения и сауната също са обновени.

Във фоайето сме заобиколени от множество кадри през годините, запечатали славните мигове на Боян Радев, Петър Киров, Александър Томов, Валентин Йорданов и др.

Планира се още монтаж на подвижни седалки, за да може залата, която е 1100 кв. м, да е домакин и на състезания от вътрешния календар на федерацията. В близост се намират хотел “Диана-3” (160 легла) и открит плувен басейн. Комплексът разполага с втора зала по борба, намираща се на втория етаж на Европейския център по борба. Инсталирано е и ново супермодерно фитнес оборудване.

diana.7JPGdianadiana1diana2diana3diana4diana5diana6diana8diana10
===================================================================================

teteven10Базата в Тетевен

През последните години базата в Тетевен стана предпочитано място за подготовка на националите ни по борба.
Комплексът разполага с модерна хотелска част, фитнес център, сауна, зали по борба и вдигане на тежести, както и зала за баскетбол. Има и многофункционална зала с трибуни за 200 души, тенис корт, както и спортна площадка. Още можте да види ТУК

teteven1teteven2teteven3teteven4teteven5teteven6teteven7teteven8teteven9
====================================================================================

Хотел "Олимп" в Банскоolymp2

В последните години Банско е предпочитано място за подготовка на националите ни по свободна борба.
Отлични условия за това предлага хотел "Олимп", който разполага със зала  с три тепиха. На разположение на състезателите са и модерни фитнес уреди.

Залата е свързана с топла връзка с хотела, а за зимния сезон има допълнителна отоплителна система.
Хотелът предлага още сауна, фитнес, джакузи, зала за конференции.

Още може да видите ТУК

olympolymp3olymp4olymp6olymp7olymp9olymp10olymp11olymp12olymp13olymp14olymp15olymp16

 ===================================================================================

Sportna baza - Samokov

Спортният комплекс в Самоков

Комплексът се помещава в спортното училище “Никола Велчев” в  Самоков.

Той разполага с
модерна зала по борба, фитнес, тангентор, сауна и др.

Условията са на високо европейско ниво и предлагат отлична възможност за подготовка на най-високо ниво не само по борба, но и по други спортове.
Комплексът е в близост до зимния курорт Боровец.
====================================================================================

belmekenСпортна база "Белмекен"

Тя се намира на 2050 метра надморска височина между планините Родопи и Рила, в съседтсво с национален парк " Рила " и язовир „Белмекен”.
Там националите по борба правят базовата си подготовка.

.Комплексът разполага със специално оборудвани зали за различните видове спорт, футболно игрище, фитнес, закрит плувен басейн, гребна база, покрит гребен тренажор, лекоатлетическа писта, сауна, възстановителен център...

Хотелската част разполага с 256 места. Във всяка стая има самостоятелен санитарен възел, телевизор със собствена сателитна телевизия, централно отопление, телефон, интернет.
Изградена е топла връзка между корпусите и спортните зали.
Още може да видите ТУК

belmeken1belmeken2belmeken3belmeken6belmeken7belmeken9belmeken10belmeken11belmeken12belmeken13belmeken14belmeken15belmeken16belmeken17belmeken18

================================================================================
nsa copyБазата на НСА

Националната спортна академия (НСА) |“Васил Левски” в София разполага с уникална база със зали, игрища, лекоатлетическа писта, стадион, тенис кортове...Тя е предназначена за учебния процес по различните видове спорт, включително и борба. Но често съоръженията се ползват целогодишно от външни спортни клубове, организации и частни лица. Някои от обектите са арена на международни, национални и регионални първенства и турнири.

Висшето учебно заведение е със световно признание и авторитет. Възпитаници на НСА са стотици български спортисти – олимпийски, световни и европейски шампиони.
Още може да видите ТУК
nsa1nsa3
=============================================================palas===================

Базата "Спортпалас"

Базата „Спортпалас” е недалеч от Варна, на брега на Черно море.

Комплексът разполага с открит и закрит плувен басейн, стадион, зали, лекоатлетическа писта, тенис кортове – един на зелена и два на червена настилка. Има още зала за общо физическа подготовка, рехабилитационен център, сауна, фитнес, тангентор.

Всяка стая е оборудвана с климатик, мини бар, телевизор, телефон, кабелна телевизия и интернет.Освен стаи има и апартаменти, част от тях с изглед към морето.

Още виж ТУК
palas1palas2palas3palas4palas5palas6palas7palas8palas9palas10palas11palas12palas13palas14