ls8С парични премии и с едноседмична почивка в спа-хотел в Сандански бяха наградени от клуб "Левски" европейските шампионки по борба Миглена Селишка и Мими Христова, "бронзовата" Тайбе Юсеин, както и София Георгиева, достигнала до репешажите на първенството в Рим. 

Ваучер за почивка получи и техният треньор и селекционер на женския ни национален отбор Петър Касабов, а наградата му бе връчена от Слав Славов, личен треньор на Боян Радев. 

Момичетата и наставникът ще могат да се възползват от предложението в удобно за тях време, а наградата им е от Илия Пасков, член на управителния съвет на "синия" клуб. 

На тържеството в клуб "Шестограм" присъства и легендата на "Левски" Боян Радев. Двукратният олимпийски шампион, който вчера отпразнува 78-ия си рожден ден, им пожела олимпийско злато от Токио 2020. 

"В краен случай може и втори места", каза с усмивка Радев, който се обърна със специално послание към Селишка, когато й връчи плакет и букет цветя. 

"Ще ти подаря скулптура, като донесеш злато от олимпиадата”, рече легендата. 

А шампионката амбициозно отговори, че ще си потърси обещания подарък.

Организатор на събитието бе президентът на клуба  Александър Томов, трикратен олимпийски вицешамион, от чието име бе поднесена голяма торта на момичетата. 

“Трудно им на състезателките в тренировките, но на маса е леко...”, заяви шеговито Александър Томов, който също пожела на състезателките да се върнат с медали от олимпиадата. 

lslslslslslslsls