1a aikЕдмонд Назарян започва с норвежеца Сноре Лунд на старта в категория до 55 кг на класическия стил от европейското по борба в Рим. 

Съперникът на 18-годишния талант е финалист от първенството на страната си през 2019-а. При успех двукратният европейски шампион за кадети ще срещне победителя от сблъсъка между германеца Фабиан Шмит и Джовани Френи (Италия). В потока на Назарян-младши е и азерът Елданиз Азизли, световен и европейски шампион за мъже от 2018-а, с когото могат да се срещнат на полуфиналите. 

Схемата в кат. до 55 кг може да видите ТУК

Схватките започват от 12,30 ч българско време (11,30 ч местно).  Резултатите може да следите на следните линкове  ТУК и ТУК

Сравнително благоприятен жребий изтегли Айк Мнацаканян в кат.до 77 кг. Бронзовият медалист от световно и европейско първенство в по-долната категория стартира срещу Санан Сюлейманов (Азербайджан). В неговия поток е сърбинът Виктор Немеш, призьор от големи първенства, с когото могат да се срещнат на полуфиналите. В другия поток е русанакът Опиев, призьор при 23-годишните. За Айк това ще е дебют в олимпийската категория на голямо първенство, като всичките му 3 отличия за България досега, бяха в неолимпийската до 72 кг. 

nazaryanСхемата за кат. до 77 кг може да видите ТУК

Европейският шампион от 2017-а Тарек Абделслав пък започва с чеха Петер Новак при 87-килограмовите. В потока на нашия национал е азерът Ислам Абасов, трети от световното до 23 г. през 2018-а. 

Схемата за кат. до 87  кг може да видите ТУК

При 63-килограмовите шампионът на България Никълъс Сулев среща турчина Рахман Биличи, трети на турнира "Дан Колов - Никола Петров" от 2019 г.  А при тежките до 130 кг младият Радослав Георгиев започва с Микола Кучми (Украйна), бронзов медалист от европейските игри през 2019 г. 

Схемите може да видите в прикачените файлове  63 кг    130 кг