Пет турнира по борба предстоят тази седмица.

На 16 декември, петък, София ще е домакин на 3-то издание на турнира по свободна борба "Янчо Патриков" за деца и момчета. Схватките ще са в зала "Диана".

Меренето е от 9 часа, а надпреварата стартира от 10 часа. Толеранс 2 кг.

Поканени са отборите на „Армеец-ЦСКА”, „Левски”, „Славия-2009”, „Тракиец”, Пловдив, „Локомотив”, Пловдив, Раднево, „Радослав Великов-Михаил Ганев”, В.Търново, „Би Риал”, Сандански, Благоевград, „Асеновец” Асеновград, „Берое” Стара Загора.

В събота, 17 декември, отново зала "Диана" в столицата ще бъде домакин на турнира в класическия стил за кадети за купа "София".
Меренето е от 8 часа, стартът е в 10 часа.

Поканени са следните отбори: „Левски” София, „Рилски спортист” Самоков, „ЦСКА-кл.борба” София, „Славия” София, „Васил и Георги Илиеви” Кюстендил, „Изобор” Плевен, „Партизан” Сърбия.
Толеранс 2 кг.

Горна Оряховица посреща турнира "Никола Петров", посветен на 143-та годишнина от рождението на първия ни световен шампион.

Надпреварата е за деца в свободния стил. Меренето е в петък от 18 ч, а час по-рано е техническата конференция. Схватките са в събота от 9 часа в зала "Никола Петров".

В събота турнир предстои още в Пловдив - "Трафик сок" за купа "Тракиец". Схватките ще са в новата зала на пловдивския университет ""Паисий Хилендарнски". Меренето е от 8,30 ч. Надпреварата е за момчета, кадети и юноши в свободния стил.

Поканени са следните отбори "Комрат" Молдова, Одрин - Турция, Бурса - Турция, Солун - Гърция, Лириа - Македония, "Тракиец" Пловдив, "Локомотив" Пловдив, "Левски" София, "Армеец-ЦСКА" София, "Славия-2009" София, "Димитровград" Димитровград, Велико Търново, "Дан Колов" Севлиево, "Берое" Стара Загора, "Черноморец-св.борба" Бургас, "Юнак-Локомотив" Русе.

За контакти: 
0876683704 - Нешо.

А Цар Калоян посреща в събота традиционния турнир за наградите на СУ "Христо Ботев", в памет на Цветан Хаджиев - основател на борбата в града.