27-12-2013

Министерство на младежта и спорта и Българският спортен тотализатор наградиха спортиста и треньора № 1 на България за 2013 година.

Световният и европейски шампион по борба Иво Ангелов и селекционерът на националния отбор в класическия стил Армен Назарян подкараха луксозни черни джипове Volvo XC60.

Двамата бяха поздравени от министър Мариана Георгиева и Норайр Нурикян, председател на УС на Български спортен тотализатор.

"От името на Български спортен тотализатор искам специално да поздравя Иво Ангелов и Армен Назарян и да им благодаря за техните постижения, които са гордост за България и поддържат спорта ни на световно ниво - каза Нурикян.- Пожелавам им още много успехи и победи на тепиха и нека настъпващата 2014 година отново ни зарадва с нови спортни върхове и титли за страната ни."

За пета поредна година Български спортен тотализатор съвместно с Министерство на младежта и спорта награждава спортните шампиони на годината, като носителите на отличието спортист и треньор на България се определят чрез анкета сред спортните журналисти.

Още снимки може да видите в секция галерия