19 02Валентин Йорданов раздава 40 минути автографи на презентацията на биографичния си фотоалбул "Всичко е борба" в Музея на спорта в русенската зала "Булстрад арена".

На церемонията присъстваха над 200 гости. Сред тях бяха спортният министър Даниела Дашева, шефът на Европейската федерация по борба Цено Ценов, треньор № 1 на България за 2016-а Ина Ананиева, волейболната легенда Любо Ганев, именитият гимнастик Йордан Йовчев, кметът на града Пламен Стоилов, както и много представители на обществено-политическия живот в Русе. Присъства и старши треньорът на класиците Армен Назарян, който се прибра от Армения след смъртта на баща си.

Някои от присъстващите дойдоха от зала, където днес стартира турнира "Дан Колов - Никола Петров" и влязоха в леки схватки за книгата. Над 300 издания бяха раздени на присъстващите, които чинно изчакаха реда си, за да получат автограф от легендата.

Автор на албума е Владимир Памуков, а изданието е запечатало върхови моменти от живота на олимпийския, сдемкратен световен и 7 пъти европейски шампион.